Predavač

Dragana Tošić

Informacije o radionici:

Trajanje radionice: 60 Minuta

Način održavanja: Online

Datum održavanja: 20/05/2023

Svesna porodica – Emocionalno osnaživanje

U saradnji sa humanitarnom organizacijom “Humana srca” povodom obeležavanja Međunarodnog dana porodice održaće se prva u nizu radionica na temu “Emocionalno osnaživanje deteta”. Uskoro više detalja.

Podelite sa prijateljima, odaberite platformu:

Ostale radionice

  • AKTIVAN PROJEKAT

    Ciljna grupa za predavanje "Želim i mogu bolje" su učenici osnovnih škola (5. do 8. razreda) koji imaju slabije ocene, probleme sa koncentracijom i nisku motivaciju. Oni dolaze iz različitih socioekonomskih i porodičnih sredina, sa različitim stilovima učenja i interesovanjima. Cilj predavanja je poboljšanje akademskog uspeha, povećanje motivacije za učenje i razvijanje ključnih veština.

  • AKTIVAN PROJEKAT

    Prva tvoja odluka ka sigurnoj budućnosti - cilj projekta je da učesnicima pružimo pre svega sve adekvatne informacije vezane za upis u srednju školu, ali i da kroz konkretne primere podeljenje po oblastima usmerenja i usavršavanja svakom detetu individualno pomognemo da shvati šta želi, i šta ako želje nisu u skladu sa mogućnostima. (uzrast 7. i 8. razred).

  • AKTIVAN PROJEKAT

    Proces učenja komplikovan je onoliko koliko znamo da učimo. U digitalnom dobu u kome živimo, deca su svakodnevno izložena prevelikom broju informacija i način selektovanja informacija uz održavanje fokusa jedan je od izazova. Kroz interaktivno predavanje o tehnikama učenja, sa decom radimo na izgradnji različitih modela za olakšavanje procesa učenja i stvaranje želje i volje za učenjem. (uzrast 7 - 11 godina).